Coneix-nos

  • FISIOTERÀPIA
  • OSTEOPATIA
  • MASSATGE ESPORTIU
  • FISIOTERÀPIA PRE I POST PART

FISIOBALANCE, EL TEU CENTRE DE FISIOTERÀPIA I OSTEOPATIA

Som un Centre especialitzat en fisioteràpia i osteopatia ubicat al centre de Castelldefels. Tots els nostres fisioterapeutes poseeixen una gran experiència al sector, vocació de servei i estan en continua formació. El nostre equip i la interacció entre ells permet l’èxit del tractament.

El nostre objectiu és oferir un servei integral, exclusiu i sempre personalitzat, que t’ajudarà a millorar i mantenir el teu estat de salut. La prevenció és un dels nostres objectius. FisioBalance posa a la teva disposició un equip de professionals que t´ajudaran a recuperar-te i sentir-te bé. Et guiarem i motivarem de la millor forma per a que tinguis una millor qualitat de vida. Reserva la teva cita a FisioBalance!

EL NOSTRE EQUIP DE PROFESSIONALS

especialista-en-bruxismo

JENIFER ROMERO

FISIOTERAPEUTA I OSTEÒPATA

Fisioterapeuta formada a la Universitat Ramon Llull i Osteòpata de la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialitzada en lesions musculoesquelètiques, trastorns viscerals i cranials adaptant el tractament a tot tipus de persones des de esportistes, embarassades fins a adults grans.

PATRICIA ARANSAY URRIOS

FISIOTERAPEUTA

Patricia és fisioterapeuta de vocació, dinàmica, activa i en constant actualització. L’esport és la seva forma de vida, prové de l’atletisme i ara practica running, pilates, ioga, ball i tot tipus d’activitats que impliquin moviment corporal.
Patricia combina la teràpia manual amb l’exercici terapèutic i et proporciona les eines necessàries perquè formis part de la teva recuperació.
Patricia és especialista en aparell locomotor i del sòl pèlvic.

LLUÍS LABASTIDA I NOGUERA

FISIOTERAPEUTA

La seva passió és la seva família i la seva professió. 13 anys d’experiència tant a nivell privat com en un ambient esportiu i assistencial avalen la seva carrera.
Amb una implicació màxima t’ajuda a recuperar el teu benestar i plenitud amb la seva principal eina, les mans, fent èmfasi en la millora de les teus hàbits.
La seva curiositat per com funciona el cos humà fa que en Lluís es trobi en constant formació per poder ajudar-te a moure’t sense dolor i a trobar el teu equilibri.
Teràpia del moviment: Així concep la fisioteràpia i així planteja Lluís tots els seus tractaments, el moviment és vida.

EQUIP PROFESSIONAL I QUALIFICAT

EQUIP PROFESSIONAL I QUALIFICAT

SESSIONS PERSONALITZADES DE 55 MINUTS

SESSIONS PERSONALITZADES DE 55 MINUTS

INSTAL·LACIONS MODERNES I COMFORTABLES

INSTAL·LACIONS MODERNES I COMFORTABLES

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

FisioBalance i les seves instal·lacions de primer nivell permet que estiguis en un ambient còmode i que tinguis una experiència única des del primer minut.

QUÈ OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS?