Coneix-nos

  • FISIOTERÀPIA
  • OSTEOPATIA
  • MASSATGE ESPORTIU
  • FISIOTERÀPIA PRE I POST PART

FISIOBALANCE, EL TEU CENTRE DE FISIOTERÀPIA I OSTEOPATIA

Som un Centre especialitzat en fisioteràpia i osteopatia ubicat al centre de Castelldefels. Tots els nostres fisioterapeutes poseeixen una gran experiència al sector, vocació de servei i estan en continua formació.

El nostre equip i la interacció entre ells permet l’èxit del tractament.

El nostre objectiu és oferir un servei integral, exclusiu i sempre personalitzat, que t’ajudarà a millorar i mantenir el teu estat de salut. La prevenció és un dels nostres objectius.

FisioBalance posa a la teva disposició un equip de professionals que t´ajudaran a recuperar-te i sentir-te bé. Et guiarem i motivarem de la millor forma per a que tinguis una millor qualitat de vida.

Reserva la teva cita a FisioBalance!

EQUIP PROFESSIONAL I QUALIFICAT

EQUIP PROFESSIONAL I QUALIFICAT

SESSIONS PERSONALITZADES DE 55 MINUTS

SESSIONS PERSONALITZADES DE 55 MINUTS

INSTAL·LACIONS MODERNES I COMFORTABLES

INSTAL·LACIONS MODERNES I COMFORTABLES

EL NOSTRE EQUIP DE PROFESSIONALS

especialista-en-bruxismo

JENIFER ROMERO

FISIOTERAPEUTA I OSTEÒPATA

Fisioterapeuta formada a la Universitat Ramon Llull i Osteòpata de la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialitzada en lesions musculoesquelètiques, trastorns viscerals i cranials adaptant el tractament a tot tipus de persones des de esportistes, embarassades fins a adults grans.

fisioterapia-hombros

ANA REBOLEIRO

FISIOTERAPEUTA

Fisioterapeuta formada a la Universitat Europea de Madrid (UEM) especialitzada en Fisioteràpia i Rehabilitació Cardiorespiratòria i la Fisioteràpia de Sòl Pèlvic, per al prepart, postpart i tractament d’incontinències urinàries.

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

FisioBalance i les seves instal·lacions de primer nivell permet que estiguis en un ambient còmode i que tinguis una experiència única des del primer minut.

QUÈ OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS?